Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig 27. haftasında 18 Nisan 2015 Cumartesi günü saat 19:00'da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, istifa eden Şota Arveladze'nin yerine teknik direktörlük görevine getirilen Önder Özen yönetiminde ilk antrenmanını yaptı. Lacivert-Beyazlılar'da Beşiktaş maçı hazırlıkları başlarken, yeni teknik direktör Önder Özen takımın başında ilk antrenmanına çıktı.

Şota Arveladze’nin istifasının ardından bir süre alt yapı koordinatörü Jan Wouters ile yola devam eden Kasımpaşa’da teknik direktörlüğe Önder Özen getirildi.

Geçtiğimiz yıllarda Beşiktaş’ta Futbol Direktörü görevini üstlenen Önder Özen, lacivert beyazlıların yeni teknik direktörü oldu.

Özen’in yardımcılığını, Trabzonspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ta uzun yıllar forma giyen Brezilyalı Marco Aurelio yapacak.

ÖNDER ÖZEN KİMDİR?

1969 Eskişehir doğumlu. 1997 yılında antrenörlük lisansı aldı. 2002-2002 yılları arasında Fenerbahçe’de A2 ve A takımlarda antrenörlük yaptı. Daha sonra 2 sezon Polatlı Bugsaşspor’da, 1 sezon da Hacettepespor’da teknik direktörlük görevini üstlendi. Bir süre televizyonda yorumculuk yaptıktan sonra 22 Mayıs 2013’te Beşiktaş Futbol Direktörlüğü görevine getirildi. 16 Temmuz 2014’te istifa etti. 
Editör: TE Bilişim