Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği adına genç taraftar, 1992 yılında trafik kazasında hayatlarını kaybeden Kayserisporlu futbolcular Metin Aydın ve Nasır Beydani ile yardımcı antrenör Metin Parlaroğlu’nun Eskişehir’deki mezarını ziyaret ederek dua etti. Derneğin Basın Sözcüsü Mehmet İncalan, Metin Aydın ve Nasır Beydani ile yardımcı antrenör Metin Parlaroğlu’nu rahmetle andıklarını ifade etti.

Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Mehmet İncialan, Kayserispor’a emeği geçen eski futbolculardan Metin Aydın ve Nasır Beydani ile yardımcı antrenör Metin Parlaroğlu’nun kamptan dönerken, 16 Ocak 1992 yılında geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatlarını kaybettiklerini belirtti. 24 yıl önce hayatını kaybeden Kayserisporlu futbolcuları ve yardımcı antrenörü rahmetle ve sevgiyle andıklarını aktaran İncialan, şöyle konuştu:

"Geride kalan ailelerinin acılarını bir kez daha paylaşıyoruz. Kayseri halkı ve Kayseri Erciyesspor taraftarı kendilerini unutmadı. Ölüm yıl dönümleri olan 16 Ocak hafta sonuna denk geldiği için Kayseri Erciyessporlu taraftarları temsilen grubumuz üyesi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu (BESYO) öğrencisi Taner İncialan bugün üç futbolcumuzun mezarlarını ziyaret ederek dua etti. Ahde vefanın bir örneği olarak, 24 yıl önce kaybettiğimiz bu futbolcularımızı hatırlamamakta ısrar edenlere inat hiç bir zaman unutmayacağız ve unutturmayacağız."

Meydana gelen kaza ile ilgili de bilgiler veren İncialan, "16 Ocak 1992’de Afyon yakınlarında meydana gelen kazada Kayserispor'un İzmir Gümüldür kampından dönmekte olan futbolcular Metin Aydın ve Nasır Beydani ile yardımcı antrenör Metin Parlaroğlu (Aga Metin), içinde bulundukları otomobilin mermer yüklü bir kamyonla çarpışması sonucu hayatlarını kaybetmişlerdi. Metin Aydın, Nasır Beydani ve Metin Parlaroğlu, Eskişehir'de düzenlenen törenle toprağa verilmişlerdi. Kazanın olduğu dönemde 2. Futbol Ligi C Grubu'nda mücadele eden Kayserispor, sezon sonunda 1. Lig'e çıkmış ve şampiyonluğu hayatını kaybeden 3 kişiye ithaf edilmişti." diye konuştu.
Kaynak: cha