Ukrayna'nın Shakthar Donestk takımın çalıştıran Rumen teknik direktör Mircea Lucescu, hakkında Trabzonspor'a geleceğine yönelik olarak Türk basınında çıkan haberlere sert tepki gösterdi.

TRT'deki Stadyum programında Ersin Düzen’e konuşan Rumen teknik adam, Türk medyasına ağır eleştirilerde bulundu. Trabzonspor Başkanı Muammer Usta'yı adını seçimlerde kullanmakla suçlayan Lucescu, Trabzonspor'dan kimseyle görüşmediğini ve pazarlık yapmadığını söyledi.

İşte Lucescu’nun açıklamaları:

"Türk medyası benim hakkımda nasıl yalan haber yapabiliyor? Ben Trabzonspor’dan kimseyi aramadım, hiçbir yere gitmedim, kimseyle pazarlık etmedim, kimseye söz vermedim. Her zaman söyledim, yine söyüyorum; şu an için Shakthar Donestk benim önceliğim. Burada devam ediyorum. Ukrayna Ligi’nde liderim ve Avrupa Ligi’nde oynuyorum. Şu an için ayrılma durumum yok. Türk medyasını anlayamıyorum. Benim sözleşme imzaladığım haberlerini yaratıyorlar. Bunlar doğru değil, hepsi yalan!"

"HER YIL AYNI TERANE"

"Başkan (Muharrem Usta) benim adımı seçimde kullandı. Normalde şu an beni ikna etmeye çalışması lazım ama bu başka bir problem, bu onun problemi. Gazeteler benim sözleşme imzaladığımı, bazı taleplerim olduğunu nasıl yazabilir? Her sene aynı şey! Diğer takımlarla da adım geçtiğinde aynısı oldu."

"İNSANLAR BENİM YALAN KONUŞTUĞUMU SANIYOR"

"Birisi yalan haber üretiyor. Diğerleri de ondan alıyor. Sonra o haber Ukrayna’da çıkıyor. Buradaki insanlar da benim doğru söylemediğimi, yalan konuştuğumu düşünüyor. Bu yüzden Türk medyasına çok kızgınım'

"SÖZLEŞMEM SEZON SONUNDA BİTİYOR"

"Sezon sonunda kontratım bitiyor, ne olacağını o zaman göreceğiz. Ama bu benim problemim. Türkiye’deki gazetelerin problemi değil. Bu süre içinde medyadaki her haber bana çok büyük sorun yaratıyor. Başkanımla, kulübümle, futbolcularımla, taraftarlarla ve buradaki medyayla problem yaşıyorum."
Kaynak: cha