Beşiktaş’ın golcü futbolcusu Mario Gomez, Yavru Kartal Dergisi’ne verdiği röportajda, "Ligin en seyredeğer futbolunu Beşiktaş oynuyor." dedi.

Yavru Kartal Dergisi'nden Gökdeniz Nalbant ve Yasin Türk’e konuşan Mario Gomez, bu sezon şampiyonluğun en büyük favorisinin Beşiktaş olduğunu söyledi.

Mario Gomez, röportajında Almanya Ligi ile Türkiye Ligi'ni kıyaslarken, "Almanya elbette ki çok kaliteli bir futbol anlayışının sergilendiği, adeta bir futbol ülkesi... Ama ne olursa olsun herkes eninde sonunda Bayern Münih’in şampiyon olacağını biliyor. Ama Türkiye ligine heyecan katan şey şu; ligin sonunda ipi kimin göğüsleyeceği kesinlikle önceden tahmin edilemez. Bu da müthiş bir heyecan katıyor Türkiye ligine." ifadelerini kullandı.

Mario Gomez, Beşiktaş'la ilgili bir soru üzerine ise "Beşiktaş şu anda ligte oynayan en seyredeğer futbolu sergiliyor, bu rakip taraftarların bile çoğunun kabul ettiği bir gerçek. Dolayısıyla Beşiktaş’ta forma giyen her futbolcu işini iyi yapıyor demektir. Kadro olarak çok iyiyiz ve şampiyonluk için de motivasyonumuzun tam olduğunu düşünüyorum, yeter ki Beşiktaş taraftarı da hep yanımızda olduklarını hissettirsin." cevabını verdi.
Kaynak: cha