"Tüm takımı tebrik etmek lazım, hak etti. Takımın iyi performans ortaya koyduğunu düşünüyorum. Belki 10. dakikaya ulaşmamışken skoru 2-0'a getirmeye başardık. Maçı kolaylaştıran bu girişimizdi. İkinci yarıda birazcık rehavet yaşadık bunu da kabul etmek lazım. Ama buna rağmen gollerimize devam ettik ve 5-1 galibiyet aldık. En önemli kısmı 3 puandı. Bazı arkadaşlarımız çok yoruldu ama 3 puanla dönüyoruz."

Attığı ikinci golde Brezilyalı golcü Ronaldo'yu hatırlattığının söylenmesi üzerine Sow, "Ronaldo olmaktan çok uzağım. Ben Moussa'yım. Alanı gördüm değerlendirmek istedim. Sonucunda gol oldu. bu golü attığımdan dolayı çok mutluyum. İlk golüm de mutlu etti. İnşallah sezon sonuna kadar bu formu devam ettirebiliriz, hedefimiz şampiyon olmak" cevabını verdi.

Webo ile uyumu ile ilgili soru üzerine ise golcü oyuncu, "Webo ile uyumumuz yeni olmuş bir şey değil. Birbirimizi çok iyi tanıyor ve anlaşıyoruz. Bu sezon biraz daha az süre aldı ama çok büyük profesyonel. Çok iyi çalışıyor, bütün emeğini ortaya koymaya çalışıyor" diye konuştu. 
Editör: TE Bilişim