Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 15. haftasında Beşiktaş’a 2 - 1 mağlup olan Galatasaray’da teknik direktör Mustafa Denizli, kendilerinin lig yarışında hep olacaklarını ve rakiplerinin sürekli arkasına dönüp bakmak zorunda kalacaklarını söyledi.

Denizli, maçın ardından yaptığı açıklamada, “Özellikle ilk yarısını kötü oynadığımız bir derbiyi kaybettik. Hangi sonucun çıkarsa çıksın doğal olabileceği bir maç oynadık. Türkiye’nin en iyi takımına karşı oynadık. 8 - 9 puan geri kaldık. Bu problem değildir. Hayatım boyunca bu tür durumları yaşadım. Kendi içimizde alternatif bularak çözeceğiz. Bizsiz bir yarış olmaz bunu söylüyorum. Bu yarışın içinde hep olacağız. Rakiplerimiz biz olduğumuz müddetçe geri dönüp bakmak zorunda. Bunu ilerleyen dönemlerde yaşayacağız. Ligin daha kısa dönemidir. Benim hedefim arasında asla beraberlik olmaz. Ligin en iyi oynayan takımı. Bu akşam Beşiktaş bizden daha başarılı ofansif işler yaptı. Şampiyon olduğumuz dönemde de ilk yarıda 6. sıradaydık. Şu an öyle değil ama olabilir de. Bende görüyorum bazı alternatifler bizi tatmin etmiyor.” diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam, hakemle ilgili bir soruya ise “Maçın hakemi hakkında çok nadir olarak yorum yaptım. Benim hayatım futbolun içinde geçti. Hakemlerin nasıl düdük çaldığını hangi nefesle çaldığını iyi bilirim. Bir takımı lime lime etmek işçin illa ki penaltı pozisyonu olması lazım değildir. Hakemle ilgili düşüncelerim hiç müspet değil. Hakemlere hep güvendim inşallah beni mahcup etmezler.” cevabını verdi.
Kaynak: cha