Bir dönem Fenerbahçe’de futbolcu olan ancak hiçbir zaman ilk on birde kendine şans bulamayan Galatasaraylı oyuncu Olcan Adın şok açıklamalar yaptı.

Şuan Galatasarayın futbolcusu olan ancak bir dönem Fenerbahçe’de bulunan Olcan Adın Fenerbahçe’de bulunduğu dönemde Alex ve Hooijdonk’tan çok şey öğrendiğini ancak bunların antremanlar ile sınırlı kalması sebebi ile şans bulamadığını anlattı.

Yaşının da genç olması sebebi ile Fenerbahçe’de şans bulamadığını söyleyen Olcan Adın 2009 yılında beri düzenli olarak forma giydiğini de sözlerine ekledi. Ayrıca tecrubeli oyuncu Zico için de çok babacan ve büyük bir efsaneydi diyerek övgüler yağdırdı.

"Sadece Fenerbahçe'de forma giyemedim. Orada da çok kıymetli yıldızlar vardı. Alex'ten ve Van Hooijdonk'tan çok şeyler öğrendim fakat bunlar yalnizca antrenmanlarda kaldı

Büyük bir efsane ve çok babacan bir adamdı. İlk yılında forma şansı buldum fakat ikinci yılında takıma çok transfer yapıldı. Benim mevkime de adam almışlardı. Transfer sezonunun açıldığı gün yanına gidip gitmek istediğimi söyledim. Bana, 'Sana hak veriyorum, seni oynatmak istiyorum fakat burasının da durumunu biliyorsun, kiralık olarak git, geri gelirsin' dedi. Alex ve Zico hakikaten bana çok dayanak verdiler fakat o yıllarda genç olmamız forma şansı bulmamızı zorlaştırdı."


 
Editör: TE Bilişim