Fenerbahçe'nin 32 yaşındaki orta saha oyuncusu Raul Meireles'e Eveton talip oldu. 2011 - 2012 yılında Chlesea'den transfer edilen Potekizli oyuncu Meireles sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılacak m?

Transfer sezonun yaklaşması ile birlikte bir çok takım kadrosuna yeni oyuncular katmayı planlıyor. Bu sezon Premier Lig'de kötü bir grafik yakalayan Everton kadrosunu güçlendirmek istiyor.

İlk transfer teklifini Fenerbahçe'ye gönderen Everton teknik direktörü Roberto Martínez, Sarı - Lacivertli takıma vazgeçilmeyecek bir teklifte bulundu. Başarılı golcünün bonservisine 4.5 Milyon Euro teklif eden İngiliz ekibi henüz Fenerbahçe'den net bir cevap alamadı.

Chlesa'den 10 Milyon Euro Bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan Meireles, yeni takımı ile uyum sağlıyamadı. Sarı - Lacivertli forma ile 78 maça çıkan Portekizli golcü 7 gol ve 9 asist yapabildi. Meireles'in bu performansını beğenmeyen teknik adam İsmail Kartal oyuncusuna gelen teklifi sezon sonuna kadar değerlendireceğini söyledi. 
Editör: TE Bilişim