Galatasaray, Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamladı. Sarı-kırmızılı ekipte sakatlığı bulunan Sneijder, kafileye dahil edilmedi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında yarın Kayserispor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde son çalışmasını gerçekleştiren sarı-kırmızılı ekip, akşam saatlerinde Kayseri'ye gidecek.

Galatasaray'da Kayserispor maçı için Mustafa Denizli tarafından belirlenen 20 kişilik kadro açıklanırken, tedavileri süren Hamit Altıntop, Burak Yılmaz ve Jason Denayer'in yanı sıra, sakatlığı bulunan yıldız oyuncu Wesley Sneijder de kafileye dahil edilmedi.

Wesley Sneijder'in yapılan testleri sonucu diz dış yan bağında tespit edilen hasar nedeniyle, tedbir amaçlı olarak Kayserispor maçında oynatılmamasına karar verildiği aktarıldı.

Öte yandan, bugünkü antrenmanda ayağına darbe alan Jose Rodriguez'in daha sonra yapılan tetkiklerinde herhangi bir olumsuz bulguya rastlanmadığı bildirildi.

Sarı-kırmızlı takımın Kayseri'ye götürülecek oyuncu kadrosunda, şu isimler yer alıyor:

Fernando Muslera, Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Umut Bulut, Lukas Podolski, Jose Rodriguez, Sinan Gümüş, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Semih Kaya, Koray Günter, Olcan Adın, Tarık Çamdal, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Eray İşcan ve Cenk Gönen.

Editör: TE Bilişim