Ziraat Türkiye Kupası D Grubu ilk maçında misafir ettiği Mersin İdman Yurdu’nu 4-0 mağlup eden Aydınspor 1923’te yüzler güldü.

Süper Lig takımı Mersin İdman Yurdu’nu mağlup eden Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Tolga Doğantez, maçtan sonraki basın toplantısına katılmadı. Onun yerine Yardımcı Teknik Direktör Ercan Kahyaoğlu ve futbolculardan Murat Uçar açıklama yaptı. Kahyaoğlu, “Karma liglerden takımların olduğu bir turnuva. Biz her maça aynı hazırlanıyoruz. İyi hazırlandık ve kazandık.” dedi. Maçın yıldız oyuncularından Uçar da farklı galibiyeti beklediklerini belirterek, “Biz son dönemlerdeki çıkışımızı sürdürdük. Başarımızın da tesadüf olmadığını gösterdik. Bu sistemde gol sorunu yaşamayız. Bunu son maçlarda da gösterdik. Önümüzdeki haftalarda da çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Süper Lig ekibine karşı kazandığımız için mutluyuz.” diye konuştu.

Maçtan sonra açıklama yapan Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise Aydınspor 1923’ü galibiyetinden dolayı tebrik etti. Korkmaz, “Futbolda mücadele etmezseniz bu işler olmaz. Aydınspor 1923’ü tebrik ediyorum, hakettiği bir galibiyet aldı. Benim için üzücü tarafı, farklı bir mağlubiyet almak oldu. Rakibiniz kadar mücadele etmezseniz bu sonuç kaçınılmaz.” dedi.
Kaynak: cha