Türkiye Spor Yazarlar Derneği (TSYD), FENERBAHÇE -F.Bahçe otobüsüne Trabzon'un Araklı ilçesi girişinde dün akşam gercekleşen saldırıyı kınadı. Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüsün silahlı saldırıya uğramasının ardından, spor dünyasından birçok kişi ve kurum olayı kınayan açıklamalar yaptı.Türkiye Spor Yazarlar Derneği (TSYD), Fenerbahçe otobüsüne Trabzon'un Araklı ilçesi girişinde dün akşam yapılan saldırıyı kınadı. Dernekten yapılan yazılı açıklamada, "Yazıklar olsun" ifadesini kullandı. Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Fenerbahçe'nin uğradığı saldırının ardından Başkan Aziz Yıldırım'a çağrıda bulundu.

TSYD, "Böyle çirkin ve vahim olayların yaşanmaması adına her türlü fedakarlığı yapacağımızı ve üzerimize düşen ne varsa tereddütsüz yerine getireceğimize söz veriyoruz" dedi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği'nden yapılan açıklamada, "Futbolumuzun en güzide takımlarından Fenerbahçe'nin Trabzon Sürmene'de uğradığı, utanç verici, vahşi saldırıdan futbolcu ve teknik kadronun yara almadan kurtulması bizleri her ne kadar sevindirse de, olay karşısında isyanımız çok büyüktür.

Türkiye Spor Yazarları Derneği olarak, böyle çirkin ve vahim olayların yaşanmaması adına her türlü fedakarlığı yapacağımızı ve üzerimize düşen ne varsa tereddütsüz yerine getireceğimize söz veriyoruz.

Bu vesile ile şahsınızda, tüm sporcu ve teknik kadroya geçmiş olsun der, bundan sonraki müsabakalarınızda başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı. 
Editör: TE Bilişim