Geçtiğimiz ay vizyona giren 'Son Umut' filminde Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan ile başrolü üstlenen Russel Crowe'dan spor dünyasını yerinden oynatacak bir haber geldi. Başarılı film aktörü Crowe'un İngiliz takımı Leeds United'ı almak istediği yayılan dedikodular arasında...

Bir dönemin flaş takımlarından olan ancak şimdi Championship’te mücadele eden Leeds United, ligde 14. sırada ve eski başarılarla dolu günlerini arıyor.

Ünlü aktör Leeds United’ı satın alacağı iddialarına açıklık getirirken, “Bu kulübü seviyorum. Tek istediğim diğer Leeds taraftarları gibi kulübün başarılı olması. Biraz sabırsızım” ifadelerini kullandı.

Ülkesi Avustralya’da rugby takımı sahibi olduğunu söyleyen Crowe, “Bazı insanlar Avustralya’da rugby takımı sahibi olduğumu bilmiyor olabilir. Leeds benim çocukluğumun takımı ve o zamanlar şampiyon bir ekipti” şeklinde konuştu.

Ancak Crowe’a kulüp başkanı Andrew Umbers’tan kötü haber geldi. Umbers, “Kulübümüz satılık değil ve kulübün sahibi Cellino ailesinin de böyle bir niyeti yok” dedi.

Editör: TE Bilişim