Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, ligde kalan maçları final olarak gördüklerini ve 11 maçı da kazanıp şampiyon olmak istediklerini söyledi. Sneijder ayrıca, ligin ilk yarısında Fenerbahçe ile oynadıkları maçta attığı golleri unutamadığını ifade etti.
Sarı-kırmızılı kulübün resmi televizyonunda açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu Wesley Sneijder, ligin ilk yarısında Fenerbahçe’ye attığı golleri unutamadığını dile getirdi. Sneijder, “Fenerbahçe’ye attığım goller unutulmazdı. İkinci golümde güzeldi ancak ilk golüm daha güzeldi, bizi öne geçiren golü atmıştım” şeklinde konuştu.

“ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ”
Ligde geride kalan maçların hepsinin final niteliği taşıdığını dile getiren Hollandalı yıldız, “Ne yapmamız gerektiğini iyi biliyoruz. 11 maçımızı da kazanıp şampiyon olmak istiyoruz. Yapmamız gereken bu. Başakşehir maçını da taraftarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz” dedi.
Yıldız oyuncu ayrıca, Juventus ile geçtiğimiz sezon oynadıkları maçı da unutulmazları arasına aldığını belirterek, “Özellikle taraftarların stattan ayrılıp, ertesi gün geri gelmesi. Muhteşem bir öğleden sonraydı” diye konuştu.
(İHA)
Kaynak: iha