Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda taraftarı önünde Tekirdağspor'a 2-0 yenilerek şampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puan kaybeden Zonguldak Kömürspor'un teknik direktörü Terzi, maçtan sonra yönetim kuruluyla yaptığı görüşmenin ardından görevini bıraktı. Zonguldak Kömürspor'u 3 sezon önce amatör ligden profesyonel lige yükselten Terzi'nin yerine altyapılar sorumlu antrenörü Şenol Demir getirildi.

Kulüp Başkanı Süleyman Caner, takımının son haftalardaki kötü gidişatına bir anlam veremediklerini belirtirken şöyle dedi: 

"Ligin 8'inci haftasında Türkiye liglerinin gol rekortmeni olan takım, son 7 haftadır maç kazanamaz oldu. Bu bize yakışmadı. Tekirdağspor maçının henüz 60'ıncı dakikasından itibaren taraftarımızın aleyhte tezahüratları futbolcuları olumsuz etkiledi. Geriye düştüğümüz maçı döndüremedik. Taraftarımızın bize destek vermesi gerekir. Artık önümüze bakacağız. Biran önce toparlanacağız. İlk yarıda kalan son iki maçı kazanıp devre arasında eksiklerimizi gidereceğiz. Cahit Terzi ve ekibine de teşekkür ediyoruz."

Öte yandan, hafta sonunu maç yapmadan geçirecek olan Zonguldak Kömürspor'da futbolculara 3 gün izin verildi.
Editör: TE Bilişim