Dünyanın en popüler torrent platformu olarak bilinen Pirate Bay'de film indirme dönemi yerini doğrudan internetten film izleme dönemine bıraktı.

Her ne kadar illegal de olsa dünya genelinde azımsanmayacak bir kitle internet üzerinden film indiriyor. Daha çok torrent kanalını kullanan kullanıcıların en yoğun olarak bulundukları ortam ise Pirate Bay.

ADSL'in hayatımıza girmesiyle birlikte internet hızı gün geçtikçe artarken, kullanıcılar artık internetten herhangi bir dizi ya da filmi izlemek yerine doğrudan tarayıcı altında izlemeyi tercih ediyor.

Bunun farkında olan Pirate Bay ise kendi alanında bir ilki yaparak filmi indirme değil doğrudan tarayıcıdan izleme özelliğini devreye soktu. Torrents Time eklentisi ile birlikte kullanıcılar tarayıcıları üzerinden izlemek istedikleri filmleri, dizileri veya belgeselleri indirmeden izleyebiliyor.



Windows veya OS X işletim sistemlerinde Firefox, Internet Explorer veya Chrometarayıcısı ile kullanılabilen servis sayesinde, izleyeceğiniz içeriklerin inmesini beklemeden Youtube'da bir video izler gibi izleyebiliyorsunuz.

Editör: TE Bilişim