iPad Mini 4 modelinden ilk görseller daha doğrusu görüntüler sızdırıldı. iPad Mini 4 modeli nasıl olacak?

Teknoloji dünyasında yeniliğe öncülük eden firmaların başınd gelen Amerikalı teknoloji devi Apple geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü birçok ürününde bu yenilikçi tutumunu başarıyla hissettirmiş olsa da, Apple’a yakışmayan ürünler de yok değildi. Apple’ın geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü bu hayal kırıklığı yaratan ürünlerin başında ise iPad Mini 3 geliyordu.

Geçtiğimiz yılın son aylarında piyasaya sürülen iPad Mini 3’ün iPad Air 2’de bulunana ve beğeniyle karşılanan birçok özelliği iPad Mini serisine taşıması bekleniyordu ama beklenen olmadı ve ortaya çıkan sonuç iPad Mini 2’nin biraz geliştirilmiş kopyası oldu. Ancak Apple cephesinden gelen yeni haberler, geçtiğimiz yıl kullanıcılarını hayal kırıklığına uğratan teknoloji devinin, bu yıl piyasaya süreceği iPad Mini 4‘le bu durumu telafi edeceğini gösterdi.

Fransız internet sitesi Nowhere Else tarafından internet sızdırılan yeni görüntüler, iPad Mini 4‘ün tasarımı hakkında ilk detayların ortaya çıkmasını sağladı. Sızdırılan bu görüntülere ve bilgilere bakılacak olursa, iPad Mini 4 öncülünden bekleneni yapacak ve iPad Air 2’ye oldukça benzer bir cihaz olacak. 
Editör: TE Bilişim