Otomobil sektörünün dev isimlerinden Mercedes-Benz'in çılgın otomobil konsepti F 015 Luxury in Motion, San Francisco sokaklarında görücüye çıktı. Geleceğin rüya otomobilini gören vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Mercedes, şoförsüz kendiliğinden gidebilen yeni bir model tanıttı. 'Gelecekte sürücülü otomobiller yasaklanabilir'

'GELECEKTE SÜRÜCÜLÜ OTOMOBİLLER YASAKLANABİLİR'

Las Vegas'ta gerçekleşen 2015 Uluslararası Elektronik Tüketiciler Fuarı'nda görücüye çıkan Mercedes Benz F 015 Luxury in Motion, sahip olduğu özellikler ve donanımın dışında tasarımıyla da kendine hayran bıraktı.

Tasarımında kullanılan LED ışıklar aracı oldukça şık göstermiş. Mercedes Benz F 015, iki farklı renk seçeneğiyle son kullanıcıya ulaşacak.

Geleceğin aracı olarak lanse edilen Mercedes Benz F 015'ler otomatik sürücü modunda mavi, manuel sürücü modunda ise beyaz ışıkla aydınlatılıyor.

Yüksek teknoloji ile donatılmış aracın sahip olduğu bu özelliklerin yanısıra konforuyla da öne çıkan Mercedes Benz F 015, iç tasarımıyla ev konforunu aratmıyor.

Mercedes-Benz'in çılgın otomobil konsepti F 015 Luxury in Motion, San Francisco sokaklarında boy gösterdi. Geleceğin rüya otomobilini gören şaşkınlığnı gizleyemedi.



Editör: TE Bilişim