12 yıl önce tren garında mankenlik amaçlı fotoğraf çekmek için çıktığı vagonun üzerinde 25 bin voltluk elektrik akımına kapılan ve  ağır yaralanan, akabinde de  39 kez ameliyat geçirdikten sonra iyileşip mankenlik mesleğini idame ettiren 29 yaşındaki Cem Özdilek, dün akşam saatlerinde Eskişehir'de intihar etti.  

Olay önceki gün akşam saatlerinde Huzur Mahallesi Esenyayla Sokak'ta meydana geldi. İstanbul'daki bir ajansta mankenlik yaptığı ve bekar olduğu belirtilen Cem Özdilek, Eskişehir'deki evlerinde iple kendini astı. Özdilek'in cesedini eve gelen yakınları buldu. Cem Özdilek'in cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi morguna kaldırıldı. Özdilek, dün Eskişehir'de toprağa verildi. AĞIR YARALANMIŞTI Ölümü üzüntüyle karşılanan Cem Özdilek, 2 Eylül 2003 tarihinde Eskişehir Garında fotoğraf çekmek için çıktığı vagon üzerinde 25 bin volt akıma kapılmıştı. Giydiği altı lastik olan çizmeleri sayesinde ağır yaralı olarak kurtulan Özdilek, kaldırıldığı ESOGÜ Hastanesi'de 2 ay tedavi gördükten sonra taburcu edildi.

Özdilek bu süre içerisinde 39 ameliyat geçirdi. Yakınları, Cem Özdilek'in iyileştikten sonra gittiği İstanbul'da bir ajansta mankenlik ve oyunculuk yaptığını, zaman zaman Eskişehir'e annesini ziyarete geldiğini söyledi



Editör: TE Bilişim