Osmaniye Belediyesi Muhtar Saim Macık ve mahalle sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda Haraz mahallesinde yolları asfaltlıyor.

Belediyenin çalışmalarından çok memnun olduklarını ve her an belediye başkanına ve yetkililere ulaştıklarını belirten Haraz Mahallesi Muhtarı Saim Macık, "Mahallemizde üç sokak için dilekçe vermiştik. Üçü de şuan yapılıyor. Başkanımdan Allah razı olsun, ne desek yerine geliyor. Amirlerden de hepsinden memnunuz, Allah razı olsun.” dedi.

Haslar sokaktaki asfaltlama çalışmalarından son derece memnuniyet duyduklarını dile getiren mahalle sakinlerinden Mustafa Bostan, "Doğal gaz çalışmaları için bozulan yolumuz doğal gazcıların işleri tamamlanır tamamlanmaz asfaltlama çalışması yapan Başkan Kadir Kara’ya teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Mahalle sakini Ebubekir Bindebir ise “Belediyeye, başkana ne zaman gitsek kapısı açık, gönlü açık, her türlü dileklerimizi dinliyor, ona çare arıyor yeri gelince çare buluyor. Şu anki hizmeti bizim için büyük bir nimet. İnşallah hizmetinde daha iyi sonuçlar alır, daha iyi yerlere gelir. Hayal ettiğimiz çok şeyler var, beklentimiz çok fazla ama şu anki hizmeti bizim için takdire şayan. Ancak benim naçizane bir talebim daha var. Bizim mahallemiz temiz bir mahalle, fakat Haraz mahallesinde semt pazarımız yok. Semt pazarı talebimiz var. İnşallah oda olur. Şuanda en büyük eksikliğimiz bu. Asfaltımız da güzel oluyor, elinize sağlık, gönlünüze sağlık Allah hepsinden razı olsun.” şeklinde konuştu.
Kaynak: cha