Gaziantep Güney Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Özel Emine Nakıboğlu Ortaokulu, okullar arası küçük erkekler basketbol müsabakalarında il şampiyonu oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği müsabakalar Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. Kazananın Gaziantep ilini temsil edeceği müsabakaların final maçında Özel Sanko Ortaokulu ile karşılaşan Özel Emine Nakıboğlu Ortaokulu basketbol takımı sahadan 51-33 galip ayrıldı. Bu sonuçla birincilik ipini göğüsleyen Özel Emine Nakıboğlu Ortaokulu basketbol takımı, Gaziantep'i bölge şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.

Karşılaşmanın ardından konuşan Özel Emine Nakıboğlu Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Cuma Ağcabay, çok keyifli bir maçı geride bıraktıklarını belirterek kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Oyuncularına performanslarından dolayı teşekkür eden Ağcabay, "Çok önemli bir galibiyet aldık. Bu yıl yoğun antrenman programı, disiplinli çalışma ve öğrencilerimizin istekli olmaları sonucunda Gaziantep birincisi olduk. Hedefimiz bölge müsabakalarında ilimizi en iyi şekilde temsil etmek." diye konuştu.

Spor başarılarına bir yenisi daha eklediklerini ifade eden Özel Emine Nakıboğlu Ortaokulu Müdürü Yaşar Turna, "Kurum olarak öğrencilerimizin sosyal yönden etkin, kolektif çalışmaya uyumlu, özgüveni gelişmiş ve sağlıklı bireyler olarak topluma hizmet etmeleri için spor faaliyetlerine çok önem veriyoruz. Alınan bu netice de bunun bir göstergesi. Bütün maçlarını kazanarak şampiyon olan basketbol takımımızı ve ailelerini kutlar, emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ailelerine teşekkür ederim." dedi.
Kaynak: cha