3 yaşında vurulan yanlış iğne sonucu sakat kalan yürüme engelli Mustafa Öztürk (41), eskiyen yürüme engelli motorunun yenilenmesi için destek bekliyor. Engelli motorunda 20'ye yakın kaynağın bulunduğunu belirten Mustafa Öztürk, geçen günlerden kaynakların kopması nedeni ile düşerek yolda kaldığını söyledi.

Sekiz yıldır bindiği eskiyen motorunun kendisini taşımada zorlandığını anlatan Öztürk, "En çok korkum yolda seyir halinde giderken ortadan ayrılarak kaza yapmak. Geçenlerde yapılan kaynakların kopması ile bir anda yolda kaldım. Duyarlı vatandaşların yardımı ile kaza yapmadan yoldan çekilerek kurtarıldım." dedi.

İhtiyaçlarının ağabeyi tarafından karşılandığını anlatan Öztürk, evden dışarı çıkabilmesi için acil yeni bir engelli aracına ihtiyacının olduğunun altını çizdi. Engelli Öztürk, "Engelli arabam kullanılmaz hale geldi. Yeni bir araca ihtiyacım var. Yeni bir araç da 3 bin lira. Manavgatlı hayırseverlerden bir engelli aracı almasını rica ediyorum. Beni taşıyan aracım artık beni taşımada zorlanıyor." ifadelerini kullandı.
Kaynak: cha