Hakkari Belediyesi, kentte etkili olan kar yağışı süresince, iş makineleriyle kontak kapatmaksızın kentteki yolları ulaşıma açıyor.

Soğuk ve yağışlı havaların yurt genelinde etkili olduğu bu günlerde Hakkari kent merkezinde de yoğun şekilde yağan, ana cadde ve mahalle yollarında biriken karların temizlenmesi için Hakkari Belediyesi karla mücadele ekipleri iş makineleriyle kontak kapatmaksızın gece gündüz çalışma yapıyor.

Kar temizleme çalışmalarını Belediye Eş Başkan Vekili Nazmi Çuşkon beraberindeki Eş Başkan Yardımcısı Derya Çiftçi, birim müdürleri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte yakından takip etti.

Çalışmalara ilişkin kısa bir açıklamada bulunan Eş Başkan Vekili Çuşkon, şunları kaydetti: “Ekiplerimiz hummalı bir çalışma ile kar temizleme çalışmalarını gerçekleştiriyorlar. Şehir içinde olası bir kazanın meydana gelmemesi için dikkatle çalışıyorlar. Bu çalışmalar hem yaya hem de araç trafiği için önemli. Bizlerde belediye heyeti olarak burada ekiplerimizin çalışmalarını denetliyoruz. Çarşı ve mahalle yollarımız dahil olmak üzere ilimiz merkezindeki tüm yolların açılması için ekiplerimiz hem gündüz hem de gece çalışacaklar.”

Belediye’nin karla mücadele ekipleri karların temizlenmesi için başlattıkları çalışmalarını sürdürüyorlar.
Kaynak: cha