Büyükşehir Belediyesi, İmamoğlu'nda yol ve park çalışmalarını sürdürürken altyapı projeleri de ihale aşamasına geldi.

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana'nın ilçelerine daha modern bir kimlik kazandırmak için yaptığı şehircilik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı yetkilileri, İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan'ı ziyaret ederek, ilçede yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye, İmamoğlu'na verdiği destekten dolayı teşekkürlerini sunan İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, "İmamoğlu, Adana Büyükşehir Belediyesi'nin verdiği destek ile modern bir şehir olmaya başladı. 50 yıldır yapılmayı bekleyen altyapı, kanalizasyon çalışmalarında ihale aşamasına geldik. İmamoğlu, 2016 yılında Büyükşehir'in de verdiği destekle bir şantiyeye dönüşecek ve modern bir şehir haline gelecek." dedi.

İmamoğlu'nu köy görüntüsünden kurtaracak çalışmalara devam edeceklerini vurgulayan Adamhasan, Yurdaer Yaman Parkı'ndaki çalışmaların sürdüğünü belirterek, "Önümüzdeki dönemde İmamoğlu'nun tüm mahallerine çocuk parkı ve oyun alanları yapmayı planlıyoruz. Bundan sonra da İmamoğlu'nda daha büyük hizmetler yapmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.
Kaynak: cha