Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Fevzipaşa Mahallesi’nde D–400’ün kuzeyinde Mersin istikametine paralel ilerleyen yolu, genişletme çalışmasıyla alternatif bir güzergâh haline getirdiklerini söyledi.

Fevzipaşa Mahallesi’ndeki yol genişletme ve asfaltlama çalışmasını yerinde denetleyen Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a mahalle muhtarları ve vatandaşlar teşekkür etti.
Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Adnan Küçük, yol çalışmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu yol mezbelelik haldeydi. Vatandaşlarımız yaya olarak bile geçemiyordu. Sayın Başkanım buraya el attı. Çok güzel bir altyapı ile asfaltımızı dökmüş bulunuyoruz. Kendilerine mahallem ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana’da yaşanan trafik sıkıntısını bir nebze de olsun rahatlatacak bu çalışmanın oldukça önemli olduğunu söyledi. Başkan Karalar şunları söyledi: “Adana’da trafik çok sıkıntı biliyorsunuz. Aslında bu güzergâh mevcut D–400’ün alternatifi bir yoldur. Eski adıyla E–5 tıkandığında bu güzergâh kullanılıyordu. Ben de kullanıyordum bu yolu zaman zaman. Bir ara bu yola baktım ki tıpkı muhtarımızın dediği gibi araç da gitmiyor, insan da gitmiyor. Kimin sorumluluk sahasına giriyor diye bakmadan kolları sıvadık ve çalışmaya başladık. Muhtarlarımızın da ifade ettiği gibi gerçekten çok önemli bir alternatif geçiş yolunu vatandaşlarımızın hizmetine yeniden sunduk.”
Kaynak: cha