Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından düzenlenecek olan 'Sivil Toplumla Diyalog' toplantısı Samsun'da yapılacak. Toplantıya katılmak isteyen kurum ve kuruluşlar 18 Aralık Cuma günü mesai bitimine kadar '[email protected]' adresine e-posta ile müracaat edebilecek.

Samsun Valiliği'nden yapılan açıklamada söz konusu toplantının 24 Aralık Perşembe günü Sheraton Otel’de Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır’ın katılımıyla gerçekleştirileceği belirtildi. Toplantıda, ilerleyen dönemde üyelik müzakere sürecinde gerçekleştirilecek çalışmalara kurum ve kuruluşların daha etkin katılım sağlaması için görüş alışverişinde bulunulacağı bildirildi. Ayrıca Erasmus+ programıyla birlikte Avrupa Birliği ile yürütülen ilişkiler çerçevesindeki diğer fon imkânları hakkında katılımcılara bilgi sunulacak. 'Sivil Toplumla Diyalog' toplantısına çok sayıda sivil toplum kuruluşu, yerel yönetimler, kamu kurum ve kuruluşları ile üniversitelerimizin temsilcilerinin katılması amaçlanıyor.

Samsun’da gerçekleştirilecek olan Sivil Toplum Diyalog toplantısı bölgede faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşları ve diğer kurumlarımız için büyük bir fırsat oluşturmasının beklendiği ifade edildi. Toplantıya katılmak isteyen kurum ve kuruluşlar 18 Aralık 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar '[email protected]' adresine e-posta ile müracaat edebilecekleri kaydedildi.

Kaynak: cha