Yalova Belediyesi Umut Merkezleri ile Halk Eğitim Müdürlüğü'nün ortak düzenlediği bayanlara yönelik kurslarda birinci dönem sona erdi. Gaziosmanpaşa Umut Merkezi Giyim ve Mefruşat kursu 55 kursiyeri yarıyıl tatili öncesinde yaptıkları eserleri sergileyerek mahallelilerin beğenisine sundu.

Serginin açılışını Yalova Belediye Başkan Vekili Jülide Güner, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadrettin Doğan, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Sevinç Tanrıverdi ve kursiyerler birlikte yaptı.

Sergi açılışında kursiyerleri tek tek tebrik eden Yalova Belediye Başkan Vekili Jülide Güner, “Kadınlarımızdan talep geldikçe kurslarımız da düzenlemeler yapıyor, farklı branşlar açmayı da planlıyoruz. Umut Merkezlerimiz bünyesinde gerçekleştirilen birçok branşta sizler hem kendinizi geliştiriyorsunuz hem de yaptıklarınızla aile ekonomilerine katkı sağlayabiliyorsunuz. Sizlere katkı sağlayabilmek adına bizlerde Halk Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte kursları gerçekleştiriyoruz. Ortaya çıkan yüzlerce işin hepsi birbirinden güzel hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” diye konuştu.
Kaynak: cha