Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) daveti ile Bursa’ya gelen Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, ‘Bir Türkiye Markası ve Dünya Vizyonu’ sunumu ile tecrübelerini paylaştı.

Proje kapsamında Damat, Tween ve D’S Damat markalarını bünyesinde barındıran Orka Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, Bursa’nın girişimci ruhunun kendisini heyecanlandırdığını dile getirdi.

ZORLUKLARLA BAŞA ÇIKMANIN YOLU

İş dünyasının farklı sektörlerde çok önemli mücadeleler verildiğini söyleyen Orakçıoğlu, bu çabaların ülke ekonomisine de katkı sağladığını ifade etti. 30 yılı aşkın iş yaşantısı boyunca karşılaştığı zorlukların aynı zamanda fırsatlar da sunduğunu belirten Orakçıoğlu, şöyle konuştu: “Tüm bu zorluklarla başa çıkmanın yolu işin perde arkasında, yani mutfağında, iyi bir ekibin olmasından geçer. Başarının sırrının ekip işi olduğuna inanıyorum. Çok sevdiğim bir söz var. ‘Gücünüz, zincirin en zayıf halkası kadardır’. Diğer halkalar ne kadar güçlü olursa olsun en zayıf halkayı güçlendirmek her kuruluş için önemli olmalıdır. Bu anlamda böylesine önemli bir projeyi hayata geçiren BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ve yönetim kurulu üyelerini yürekten kutluyorum.”
Kaynak: cha