Yıldız çam ağacı kurabiyeler- Malzemeler: 125 gr. tereyağ, 110 gr esmer şeker, 1 yumurta sarısı, yarım su bardağı bal, 3 su bardağı un, 1 t.k kabartma tozu, 3 ç.k toz zencefil. Üzeri için: beyaz şeker hamuru, süsleme glazürü. Hazırlanışı: Tereyağı, şeker ve yumurta sarısını geniş bir kaba alarak bir mikser yardımıyla çırpın. Bal, un ve kabartma tozunu ekleyip yoğurun. Hamuru unlanmış tezgah üzerine alıp ince açın. Yıldız şekilli bir kurabiye kalıbıyla parçalar kesip yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. önceden ısıtılmış 160 derece fırında 15 dakika pişirin. Soğuduktan sonra beyaz şeker hamuru ve süsleme glazürü ile süsleyin. Glazür kuruduktan sonra am ağacı olacak şekilde üst üste dizip servis yapın.