Türkiye Erkekler Basketbol 3. Ligi’nde mücadele eden Kepez Belediyespor, bu hafta Maliye Milli Piyango’yu evinde konuk ediyor. Galibiyet zaferini seriye bağlayan Kepez’in dev adamları Batman Petrol Zaferi ile liderliği de eline almış durumda.
Türkiye Erkekler Basketbol 3. Ligi’nin 10. haftasında lider Kepez Belediyespor, Maliye Milli Piyango’yu evinde konuk ediyor. Ligin başından itibaren haftalarca galibiyet serisini bozmadan ilerleyen lider Kepez’in dev adamları, Batman Petrol galibiyetinin ardından 1 günlük ara ile hemen idmanlara başladı.
Sıkı bir antrenman programı içerisine giren Kepez’in hedefinde ise ligin ilk devresini üst sıralarda bitirerek 2. devrede play-off’lara kalarak bir üst lige yükselmek. Bu hafta Kepez Belediyespor’un evinde konuk edeceği Maliye Milli Piyango, 16 puan ve averajla ligde 3. sırada yer alıyor.
Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, Batman Petrol deplasmanının ardından elde ettikleri liderlik konumundan dolayı takım oyuncularını tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
Karşılaşma 20 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’te Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak.
Kaynak: iha