BAYBURT (AA) - Bayburt-Trabzon arasındaki Soğanlı Dağı'nda, İl Özel İdaresi ekiplerinin iş makineleriyle yaptıkları karla mücadele çalışmalarını görüntülerken uçuruma düşerek yaşamını yitiren Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Abdulkadir Nişancı, vefatının 4. yılında mezarı başında anıldı.

İDOB Müdürü Caner Akgün, "Gilgameş"in, Devlet Opera ve Balesi tarihinin en büyük sanat olayı olduğunu söyledi
İDOB Müdürü Caner Akgün, "Gilgameş"in, Devlet Opera ve Balesi tarihinin en büyük sanat olayı olduğunu söyledi
İçeriği Görüntüle

Nişancı'yı anmak için eşi Çiğdem, kızları Serra Beyza ve Zeynep Nilay ile babası Nafiz Nişancı'nın yanı sıra Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, AA Trabzon Bölge Müdürü Zafer Sel, Küresel Gazeteciler Konseyi Bayburt Temsilcisi Yaşar Yıldız, mesai arkadaşları ve meslektaşları, merkeze bağlı Söğütlü köyündeki kabri başında bir araya geldi.

Yeni Cami imam hatibi Enis Aslan'ın Kur'an-ı Kerim okumasının ardından Nişancı için dua edildi.

Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, çok değerli, sevdikleri bir gazeteci olan Nişancı'ya Allah'tan rahmet, ailesine de yeniden başsağlığı diledi.

Abdulkadir Nişancı, Bayburt-Trabzon arasında bulunan Soğanlı Dağı'ndaki karla mücadele çalışmalarını takip ederken 10 Mayıs 2019'da uçuruma düşmüş, cenazesine 2 hafta sonra ulaşılmıştı.


Muhabir: Beşir Kelleci

Kaynak: Anadolu Haber Ajansı