ANKARA (AA) - Dezenformasyonla Mücadele Merkezinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, bazı basın yayın organlarında yer alan "Hafize Gaye Erkan, faizleri yüzde 60'a çıkarmak istediği için görevden alındı" iddiasının doğru olmadığı belirtildi.

İletişim Başkanı Altun: KKTC Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, kardeşlik ve dayanışmanın yeni nişanesi olacak İletişim Başkanı Altun: KKTC Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, kardeşlik ve dayanışmanın yeni nişanesi olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yürütülen ekonomi programının kesintisiz ve kararlılıkla sürdürüldüğü ifade edilen paylaşımda, piyasalarda güvensizlik oluşturmaya yönelik kasıtlı bir şekilde dolaşıma sokulan mesnetsiz ve spekülatif haberlere itibar edilmemesi uyarısı yapıldı.


Muhabir: Abdullah Sarica

Kaynak: aa