Denizli Sanayi Odası (DSO) Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, sanayicilerin artık yatırım yapmadığını, sesinin çıkmadığını söyledi. DSO'yu ziyaret eden CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Keçeci ve Genel Sekreter Zeren Gerelioğlu tarafından ağırlandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Keçeci, “Sizlerin görevi, ülkemizin sorunlarına çözüm üretmek. Denizli’nin ekonomik sorunları büyük. Sanayicilerimiz artık yatırım yapmıyor, nitelikli işgücü bulamıyor. Bu sorunun, eğitim sistemindeki gerekli düzenlemelerin yapılmasıyla giderileceğine inanıyoruz. Bu düzenlemeler yapılmadığı sürece maalesef bu problemle karşı karşıyayız. Sanayicimizin sesi çıkmıyor, kendi içerisinde sorunlarına çözüm arıyor." dedi. DSO olarak sanayicilerin sıkıntılarını zaman zaman açıkladıklarını ifade eden Keçeci, "Fakat Denizli’nin sorunlarını çok fazla dile getiren yok. Özellikle bugünlerde açıklanacak olan asgari ücretin, bir kaos yaratacağını düşünüyoruz.” diye konuştu.

CHP Milletvekili Arslan'da sanayicinin hevesinin kırıldığının farkında olduklarını söyleyerek, "Girişimcinin, yatırımcının heyecanını yeniden kazanması ve yolunun açılması lazım. Yatırım olmazsa, istihdam olmazsa ilerlemek mümkün değil. Bizler de sizin için üzerimize düşeni yapmak için buradayız. Sizlerin de aracılığıyla sanayicimizin sesi olmaya hazırız.” dedi.
Kaynak: cha