GAZIANTEP (AA) - Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Gaziantep Gençlik Merkezi'nde yapılan ve çoğunluğu üniversitelilerden oluşan gençlere, gastronomi kentinin yemek kültürünün tanıtılması amacıyla "Mutfakta Ata Mirası" projesi hayata geçirildi.

Adalet Bakanı Tunç: Yargı reformu strateji belgemizin ilk yasal düzenlemesi ceza adaleti ile ilgili olacak
Adalet Bakanı Tunç: Yargı reformu strateji belgemizin ilk yasal düzenlemesi ceza adaleti ile ilgili olacak
İçeriği Görüntüle

Projeye yaklaşık 2 ayda 50 genç dahil oldu.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Gençlik Merkezi'nin mutfak atölyesini ziyaret ederek gençlerle birlikte "Antep yuvalama"sı yaptı.

Gaziantep'in yöresel lezzetlerinden olan yuvalamanın yapımına eşlik eden Bakbak, gençlere yemek yapmayı çok sevdiğini söyleyerek, yemeğin püf noktalarını paylaştı.

Ziyarete eşlik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ertunç da projenin yoğun ilgi gördüğünü anlattı.


Muhabir: Ömer Faruk Salman

Kaynak: Anadolu Haber Ajansı