Ankara'da boş arazide içki içen arkadaşlardan ikisi henüz belirlenemeyen bir sebepten tartıştı. Gözü dönen ve sinirlerine hakim olamayan Mevlüt Ö., beraber içki içtiği arkadaşı Servet Güven'i 8 bıçak darbesiyle öldürdü.

Ankara'nın Şereflikoçhisar İlçesi'nde otomobille boş bir araziye giden 4 arkadaştan araç içerisinde kalan 2'si arasında içki içtikleri sırada tartışma çıktı. Bu sırada sinirlerine hakim olamayan 24 yaşındaki Mevlüt Ö., yaşıtı olan arkadaşı Servet Güven'i sırt ve bacaklarından 8 kez bıçaklayarak öldürdü.Alınan bilgiye göre, Servet Güven, arkadaşları; Mevlüt Ö., İ.A. ve İ.A. ile birlikte bir otomobille Hacıembiya Mahallesi'ndeki boş bir arsaya gitti. Bir süre sonra gençlerden 2'si yürüyerek bölgeden ayrıldı. Araçta bulunan ve alkol alan Servet Güven ile Mevlüt Ö. arasında tartışma yaşandı. Mevlüt Ö., kendisine küfür ettiği öne sürdüğü Servet Güven'i sırt ve bacaklarından 8 kez bıçakladı.
Bir süre sonra arkadaşlarından ayrıldıkları yere tekrar dönen 2 genç, Servet Güven'i ağır yaralı olarak görünce durumu polise ve 112 Acil Servis'e haber verdi. Sevk edilen ambulanstaki görevliler, ağır yaralı Servet Güven'i Şereflikoçhisar Devlet Hastanesi'ne kaldırırken, ilk müdahalenin ardından Ankara'ya sevk edildi. Yaralı Güven ambulans ile Ankara'ya kaldırılırken E-90 karayolu Konya makasında durumunun ağırlaşması üzerine daha yakın olan Kulu Devlet Hastanesi'ne götürürülmek istendi. Ancak yolda öldü.
Şereflikoçhisar Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cinayet sonrası suç aleti bıçak ile katil zanlısı Mevlüt Ö. ile arkadaşları İ.A. ve İ.A. adlı gençleri yakalayıp, sorgulamalarından sonra Adliye'ye sevk etti. Arkadaşını kendisinin bıçakladığını itiraf eden Mevlüt Ö., sevk edildiği mahkemece tutuklanıp Şereflikoçhisar Cezaevi'ne gönderilirken, diğer iki genç ise serbest bırakıldı.
Editör: TE Bilişim