Aydın Efeler Umurlu Mahallesinde feci kaza. Yolda karşısına çıkan köpeğe çarpmamak için salso yapan yolcu otobüsü, devrildi. 15 yaralı olduğu da kayıtlara geçti. Denizli-Aydın Karayolu Serçeköy Mevkii’nde ilerlemekte olan 81 DS 007 plakalı yolcu otobüsü; Düzce' den yola çıkıp Bodrum'a varacaktı. Düzce'den Bodrum'a giden 22 yolcunun bulunduğu otobüs Aydın'da sürücüsünün yola çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyon kırması sonucu kontrolden çıkarak devrildi 15 kişi yaralandı.

Alınan haberlere göre Aydın Efeler' de köpeğe çapmamak için sola kıvıran araç için;  24 yolcusu ile Düzce’den akşam saatlerine yola çıkan otobüs, sabaha karşı Denizli’de mola verdi. Denizli’de yolcu indirip bindirdikten sonra son durak olan Bodrum’a doğru yola çıkan Cengiz Keskin idaresindeki otobüs Aydın’ın Efeler ilçesi Umurlu Mahallesini geçtikten sonra bir anda kontrolden çıkarak yan yatıp şarampole girdikten sonra tekrar karayoluna çıktı. Birçoğu uykuda olan yolcular devrilen araç içerisinde savruldu. 

Kazada sürücü Cengiz Keskin ile yolculardan Mehmet Doğan (53), İsmail Esen (45), Fevzullah Ak (35), Ahmet Çelik (51), İbrahim Demir (55), Nahit Sarıca (34), Yunus Çapkın (51), Hasan Acar (47), Sema Sarıcan (29), Hasibe Ebraryemez (21), Fevzi Aslan (64), Bekir Doğan (55), , Mehmet Özçiçekçi (18) ve Halil Karakafa (24) yaralandı.
Yaralılar, Aydın Devlet Hastanesi, Atatürk Devlet Hastanesi ve Adnan Menderes Üniversitesi hastanelerinde tedavi altına alındı. Aydın2daki kaza da yaralılar mevcut olmasa da yaşanan tehlike, herkesi şok etti. Bu arada, kaza bölgesinde kalan bazı yolcular kurtarma çalışmalarına yardımcı olurken, otobüsteki eşyalarını almalarına polis ve jandarma güvenlik nedeniyle izin vermedi. Polisin otobüs kazası ile ilgili soruşturmaları devam ediyor.
Editör: TE Bilişim