Başbakan Ahmet Davutoğlu Ağrı ilinin Diyadin ilçesinin kırsal kesimlerinde PKK ve TSK arasında yaşanan silahlı çatışma hakkında konuştu. Davutoğlu, "Ağrı'daki hain saldırıya gerekli cevap Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından veriliyor" şeklinde bir açıklama yaptı. 

Ağrı'nın Diyadin ilçesi kırsalında bir grup PKK 'lıyla jandarma birlikleri arasında silahlı çatışma çıktı. Genelkurmay olayda 4 askeri personelin yaralandığını duyurdu. Ağrı'daki çatışmayla ilgili Twitter üzerinden açıklamalarda bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu şunları dile getirdi: "Ağrı'daki hain saldırıya gerekli cevap Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından veriliyor. Az önce Genelkurmay Başkanımız ve İçişleri yetkililerimizden tekrar bilgi aldım. Kimse şüphe etmesin. İnsanlarımızın özgür iradeleriyle oy kullanacakları seçimin güvenliği mutlaka sağlanacaktır."

Davutoğlu, Twitter hesabından daha sonra bir açıklama daha yaparak "Az önce Genelkurmay Başkanımız ve İçişleri yetkililerimizden tekrar bilgi aldım. Kimse şüphe etmesin.İnsanlarımızın özgür iradeleriyle oy kullanacakları seçimin güvenliği mutlaka sağlanacaktı" dedi.

Editör: TE Bilişim