• DOLAR 32,58 %0.27
  • EURO 34,97 %-0.05
  • ALTIN 2.445,94 %0.40
  • BİST100 9.717 %0.00
  • BITCOIN 64.049 %-0.77
  • ETHERIUM 3.137 %-0.67
17°

Libya Haberleri

libya haberleri ve güncel libya gelişmeleri, libya ile ilgili tüm video, libya fotoğrafları ve libya haberleri Yeni Haberler - Güncel Son Dakika Haberler sitemizde


Genel

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF), 2023'te Libya’da 9 çocuğun mayın ve patlamamış mühimmatın infilak etmesi sonucu hayatını kaybettiğini duyurdu.

Genel

Libya'nın başkenti Trablus'un güneydoğusundaki Şuveyrif bölgesinde bir toplu mezarda 65 düzensiz göçmenin cesedinin bulunduğu bildirildi.

Genel

Libya Başkanlık Konseyi Başkanlığına bağlı Suç ve Terörle Mücadele Birimi "Rada", Ulusal Birlik Hükümetinin (UBH) aldığı karar çerçevesinde başkentteki Mitiga...

Genel

Libya Başkanlık Konseyi Başkanı Muhammed el-Menfi, ulusal uzlaşı sağlanması durumunda ülkede seçimlerin düzenlenmesi ihtimalinin artacağını söyledi.

Genel

Libya Başkanlık Konseyi Başkanlığına bağlı Suç ve Terörle Mücadele Birimi "Rada" ile Ulusal Birlik Hükümeti'ne bağlı "444 Tugayı" arasında Trablus'ta...

Genel

Birleşmiş Milletler Libya Destek Misyonu (UNSMIL), Libya'nın başkenti Trablus'ta güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmaların durdurulması çağrısında bulundu.

Genel

Birleşmiş Milletler (BM) ve Türkiye'nin de arasında olduğu 7 ülkenin büyükelçi ve diplomatları, Libya'da Seçim Yasalarını Belirleme (6+6) Komitesinin, seçimler...

Genel

Libya'da orduyu birleştirme çabaları kapsamında, ülkenin batısı ve doğusundaki deniz kuvvetleri arasında 3 gün süren toplantılar gerçekleşti.

Genel

Libya'nın doğusundaki Temsilciler Meclisi (TM) Başkanı Akile Salih'in uluslararası denetim altında birleşik bir yürütme otoritesi kurulması önerisi tartışmalara neden oldu.