• DOLAR 32,33 %0.17
  • EURO 34,87 %-0.23
  • ALTIN 2.449,75 %0.22
  • BİST100 %
  • BITCOIN 61.350 %0.2
  • ETHERIUM 2.924 %0.03
13°

Ramazan 2023 Haberleri

Ramazan 2023 haberleri ve güncel Ramazan 2023 gelişmeleri, Ramazan 2023 ile ilgili tüm video, Ramazan 2023 fotoğrafları ve Ramazan 2023 haberleri Yeni Haberler - Güncel Son Dakika Haberler sitemizde


GİRESUN

Fındık kullanılarak hazırlanan sütlü kadayıf ile coğrafi işaret tescilli fındık ezmeli kadayıf tatlısı ramazanda sofralardan eksik edilmiyor.

Genel

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da ramazanın ruhu hem çocuk hem de kadınlar mukabelesiyle yüreklerin derinlerinde hissediliyor.

Genel

Amasya'nın Taşova ilçesinde bir köyde yaklaşık 150 yıllık ramazan geleneği "sepet sallama", yaşatılmaya devam ediyor.

Genel

ezayir’de Kovid-19 virüsü ile mücadele kapsamında son verilen ramazan ayının toplu iftar programları, 4 yıl aradan sonra ilk defa bu...

Genel

Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib ilinde deprem ve sel felaketinin ardından ramazan ayını buruk karşılayan halk, hayat pahalılığıyla mücadele ediyor.

Genel

Irak'ın Erbil kentinde ramazan sofralarının vazgeçilmezleri arasında yer alan hurma, şerbet ve tatlı satışlarında artış yaşanıyor.

ERZİNCAN

Erzincan'ın tescilli tatlısı kesme kadayıfına ramazanda talebin artması nedeniyle kadın ustalar, imalathanelerde yoğun mesai yapıyor.

Genel

Kayseri'de gönüllü gençler, Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğiyle yürütülen "Sofradan Kalbe Projesi" kapsamında bir işletmeye hazırlatılan yemekleri ihtiyaç sahibi ailelere...

Genel

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman'da, 18 noktada kurulan çadırlarda afetzede kadınlara yönelik ramazanın asırlık geleneği "mukabele" programı düzenleniyor.

Genel

Ürdünlüler ramazan ayında komşularıyla karşılıklı iftar yemeğini paylaştıkları "hayır tabağı" geleneğini yeni nesillere aşılıyor.

Genel

Muğla'da hazırlanan erzak paketlerine konularak gönderilen çam balı ile zeytin gibi yöresel ürünler, depremzedelerin sahur ve iftar soflarında yer alıyor.

Genel

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay ve diğer illerde güçlü binalar yapacaklarını belirterek, "İnsanlarımızın güçlü ikametleri olacak...