• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.821 %1
  • ETHERIUM 3.288 %0.64
28°

Rusya-Ukrayna savaşı Haberleri

Rusya-Ukrayna savaşı haberleri ve güncel Rusya-Ukrayna savaşı gelişmeleri, Rusya-Ukrayna savaşı ile ilgili tüm video, Rusya-Ukrayna savaşı fotoğrafları ve Rusya-Ukrayna savaşı haberleri Yeni Haberler - Güncel Son Dakika Haberler sitemizde


Genel

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya’nın Ukrayna ile müzakere sürecine açık olduğunu ancak Kiev tarafından açıklığa kavuşturulması gereken pek çok konunun...

Genel

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, Çinli mevkidaşı Vang Yi ile görüşmesinde "Rus tarafıyla müzakere yürütmeye istekli ve hazır olduklarını" bildirdi.

Genel

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya'nın Ukrayna'da çocuk hastanesine yaptığı füze saldırılarını, "Rusya'nın vahşetinin korkunç bir hatırlatıcısı" olarak nitelendirdi.

Genel

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Rusya-Ukrayna Savaşı'na ilişkin Avrupa'nın da bir "savaş politikası" olduğunu belirterek Avrupa'nın Rusya-Ukrayna Savaşı'nı körüklediğini ima etti.

Ekonomi

Ukrayna Maliye Bakanlığı, Batılı ülkelerden yılın ilk yarısında 13,8 milyar dolar destek alındığını bildirdi.

Genel

Polonya, Litvanya, Letonya ve Estonya, Avrupa Birliği'nden (AB) Rusya ve Belarus ile paylaştıkları sınır boyunca 700 kilometrelik bir savunma hattı...

Genel

Avrupa Birliği (AB) ve Ukrayna, Brüksel'de yapılacak AB zirvesi kapsamında uzun dönemli güvenlik anlaşması imzalayacak.

Genel

Rusya ile Ukrayna arasında yapılan esir takası kapsamında 90 Rus ve 90 Ukraynalı askerin serbest bırakıldığı bildirildi.

Genel

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Uluslararası Ceza Mahkemesinin (UCM) Rusya Güvenlik Konseyi Sekreteri Sergey Şoygu ve Rusya Genelkurmay Başkanı Valeriy Gerasimov...

Genel

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Batı'nın Ukrayna meselesi çözümüne ilişkin "adil" müzakerelerin yapılmasını reddettiğini belirterek "Kimseyle gizli müzakereler yapmıyoruz." dedi.

Ekonomi

G7 ülkelerinin liderleri, Rusya'nın dondurulmuş varlıklarından elde edilen karları teminat olarak göstererek Ukrayna'ya 50 milyar dolar kredi sağlanmasında anlaştı.

Genel

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Ukrayna'nın hava savunmasının daha da güçlendirilmesi çağrısında bulundu.