• DOLAR 32,29 %0.03
  • EURO 35,04 %-0.14
  • ALTIN 2.477,73 %0.47
  • BİST100 10.555 %2.28
  • BITCOIN 66.100 %0.08
  • ETHERIUM 3.020 %0.44
22°

Savunma Sanayisi Haberleri

Savunma Sanayisi haberleri ve güncel Savunma Sanayisi gelişmeleri, Savunma Sanayisi ile ilgili tüm video, Savunma Sanayisi fotoğrafları ve Savunma Sanayisi haberleri Yeni Haberler - Güncel Son Dakika Haberler sitemizde


Genel

Bayraktar TB2 üzerinde ASELFLIR-500'ün havadan işaretlemesi ve Roketsan'ın yerli mühimmat-füze teknolojileriyle sabit ve hareketli kara hedefleri nokta atışıyla imha edildi.

Genel

Milli Muharip Uçak KAAN'da kullanılacak Çoklu Bomba Salanı ile kritik bir teknoloji daha milli olarak ülkeye kazandırılacak.

Genel

Türk sanayisindeki yetenekler savunma ve havacılık sanayisi başta olmak üzere endüstrinin elektrik motorları ihtiyacını karşılamak üzere birleşiyor.

Genel

HAVELSAN siber güvenlik uzmanları, NATO'nun dünyanın en gelişmiş gerçek zamanlı siber savunma tatbikatına katıldı.

Genel

Küresel askeri harcamalar, Ukrayna'da devam eden savaşın yanı sıra Asya ve Orta Doğu'da jeopolitik gerilimlerin artmasının etkisiyle 2023'te reel olarak...

Genel

Türk savunma sanayisi bünyesinde havan, obüs gibi silah sistemlerinin hedefe hassasiyetle atış yapabilmesine katkı sağlayan bir milyem ölçer geliştirildi.

Genel

Baykar'ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA), test uçuşlarına ara vermeden devam ediyor.

Genel

KAAN ve HÜRJET başta olmak üzere Türkiye'nin hava platformlarına iniş takımları ve alt sistemleri geliştiren TAAC, ilk yurt dışı sözleşmesini...

Ekonomi

Türk savunma sanayisi bünyesinde geliştirilen ANKA III insansız hava aracı, üçüncü uçuşunda 2 saat havada kaldı.

Genel

Mili Savunma Bakanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı muharip ve destek uçaklarıyla Akdeniz'in uluslararası hava sahasında eğitim uçuşu icra edildiğini bildirdi.

Genel

Mili Savunma Bakanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı muharip ve destek uçaklarıyla Akdeniz'in uluslararası hava sahasında eğitim uçuşu icra edildiğini bildirdi.

Genel

ASELSAN, teknolojik birikim ve yeteneklerini kullanarak Türkiye'nin ilk yerli ve milli ufuk ötesi denizaltı savunma harbi sonarı Düşük Frekans Aktif...