• DOLAR 32,21 %0.00
  • EURO 35,04 %0.08
  • ALTIN 2.528,46 %1.11
  • BİST100 10.718 %0.70
  • BITCOIN 67.000 %-0.28
  • ETHERIUM 3.094 %-0.19
21°

Türkiye'nin otomobili Haberleri

Türkiye'nin otomobili haberleri ve güncel Türkiye'nin otomobili gelişmeleri, Türkiye'nin otomobili ile ilgili tüm video, Türkiye'nin otomobili fotoğrafları ve Türkiye'nin otomobili haberleri Yeni Haberler - Güncel Son Dakika Haberler sitemizde


Genel

Türkiye elektrikli otomobil pazarında nisan ayında satış lideri 3 bin 3 adetle Togg olmaya devam etti

Genel

TOGG, tüketici elektroniği ve bilişim fuarı CES 2024'te sergilenmesi beklenen yeni sedan modeline ilişkin ilk tanıtım videosunu paylaştı.

Ekonomi

Togg Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, "Geleneksel OEM tedarikçilerinden blok zinciri kodlayıcılarına kadar iş ortaklarımızla birlikte mobilitenin geleceğini inşa ediyoruz."...

Genel

Başkentte polis tarafından devriye görevi için kullanılan araçlara yerli otomobil Togg da eklendi.

Ekonomi

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu, Türkiye'nin Otomobili Togg'un Bursa'nın Gemlik ilçesindeki Teknoloji Kampüsü'ne teknik inceleme...

Genel

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, Hititlerin başkenti Hattuşa'ya ev sahipliği yapan Çorum'un Boğazkale ilçesinde vatandaşların beğenisine sunuldu.

Genel

Türkiye'nin otomobili Togg'un tanıtımı, Tokat'ın Pazar ilçesinde gerçekleştirildi.

Genel

Togg çekilişinde ismi 3. sırada çıkan Bitlisli esnaf Haşem Bakır aracını teslim aldı.

Genel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, makam aracı Togg'u Trabzon'da evlenecek çifte gelin arabası olarak tahsis etti.

Genel

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, tanıtım çalışmaları kapsamında Hatay'ın Erzin ilçesinde vatandaşların beğenisine sunuldu.

Genel

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, temelden 249 metre yüksekliğiyle Türkiye'nin Yusufeli Barajı'ndan sonra en yüksek barajı olan Deriner'in gövdesine getirildi.

Genel

Türkiye'nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı Togg'un T10X modelleri, sahiplerine teslim edilmek üzere Zeytinburnu'ndaki Togg Deneyim Merkezi'ne gelmeye devam ediyor.