Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, toplumun çeşitli kesimlerinden gelen ziyaretçilerini makamında ağırlamaya devam ediyor.
Başkan Üzülmez, ziyaretine gelen konukları ile yakından ilgileniyor. Başkan Üzülmez’in ziyaretçilerinden biri de komşu il Sakarya’nın Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar oldu. Serdivan Belediye Başkanı Alemdar’ın nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Üzülmez, meslektaşı ile çay içip sohbet ederken, yerel yönetimlerle ve projelerle ilgili konularda karşılıklı istişare etme fırsatı buldular.
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i makamında ziyaret eden Kocaeli Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Işıl Altun da, akademisyenlerle birlikte yürütülen projelere verdiği destek için başkana teşekkür etti. Ekoköy Projesi başta olmak üzere bölgeyle alakalı projeleri masaya yatırma fırsatı bulan Başkan Üzülmez, Kocaeli Üniversitesi işbirliğinde yapılacak çalışmalar üzerine Altun ile sohbet etti.
Kartepe’de uygulayacakları büyük mega projelerin alt yapı çalışmalarını tamamladıklarını belirten Başkan Üzülmez, konukları ile 41 vizyon projelerini de paylaştı. İş adamları, sanayicileri, akademisyenleri ve yatırımcıları teşvik ederek Kartepe’ye bir canlılık kazandırdıklarına dikkat çeken Başkan Üzülmez, “Ekonominin her alanında gelişen bir kentte yaptığımız hizmetlerin halkımız tarafından beğenilmesi ve bunun verdiği manevi haz daha çok çalışmak için bizleri motive ediyor” dedi.
Kaynak: iha