İrem Derici, önceki gün Maltepe Park AVM’de hayranlarıyla buluştu. Süper FM’den Duygu Özkan’ın konuğu olan İrem Derici, sorulara samimi yanıtlar verdi. Derici “Babanızın başarınızda etkisi mevcut mı?” sorusuna sinirlendiğini belirterek ”Kimsenin metresi olmadım. Müzik yapımcılarının kucağında dolaşmadım.” dedi.

Kısa sürede başarılı bir çıkış yapan ve bu başarısını sürdüren Derici, “Kimseyi rakip olarak görmüyorum. Çok hırslıyım fakat hırsım kendime… Şarkıları en çok tıklanan benim, bazen kıskanayım, onlar beni kıskansın. Tam bir kafa yapıtım” diyerek oldukça iddiaları açıklamalar yaptı.

Kimseyi rakip olarak görmediğini belirten Derici müzik dünyasında kıskandığı bir adı de açıkladı. Sanatçı, “En beğendiğim ve kıskandığım müzisyen Şebnem Ferah… Ben ne sebepten onun gibi yazamıyorum diye kendime kızıyorum” şeklinde konuştu.

“DEMET’LE HALA KIZI GİBİYİZ”

Demet Akalın ile Hande Yener arasındaki rekabete de değinen Derici, “Demet mi Hande mi?” sorusuna “Demet’la hala kızıgibiyiz. Ama Hande’yi çok yürekli buluyorum. Klipleri de şarkıları da cesaret ister” sözleriyle cevap verdi.

“KİMSENİN METRESİ OLMADIM”



Ünlü reklamcı Hulusi Derici’nin kızı olan başarılı sanatçı, “Hayatta en nefret ettiğim sual “Babanızın başarınızda etkisi mevcut mı?” Bunu sorduklarında deliriyorum. Sonuçta bana bir yatırım yapıldı. Karşılığını da fazlasıyla verdim. Kimsenin metresi olmadım. Müzik yapımcılarının kucağında dolaşmadım. Biz neler gördük, Ayşe, Fatma, Hayriye…” sözleriyle hem konukları kahkahaya boğdu hem de birçok meslektaşını kızdıracak açıklamalarına devam etti.

Müziğe başladığı dönemlerde tarzının daha farklı olduğunu anlatan sanatçı, “Aslında rock, caz, funk diyordum fakat nakit popta. Öyle olsa 3-5 bin şahıs dinlerdi, şimdi milyonlar dinliyor” dedi.

“K…NA DON GİYEN KLİP ÇEKİYOR”

Müzik dünyasına adım atacak gençleri de uyaran Derici, “Herkes düş dünyasında… Düzgün iş yapsınlar da tutsun. Her apartmanda 3 şarkıcı mevcut. K…na don giyip klip çeken şarkısı tutacak sanıyor” diye konuştu.

Yaz aylarında meşhur radyocu Rıza Esendemir’le nikah masasına oturan Derici, “Evlilikten korkuyordum aslında beni büyükler korkuttu meğerse çok iyiymiş. Rıza iki defa istemeye geldi, bir annemlere bir de babamlara. Babamdan isterlerken çok stres oldum. Babam öyle gergindi ki hepimiz korku filmi yaşadık. Ayrıca kahveye sadece tuz koymadım, kimyon, kırmızıbiber, karabiber… Ne varsa doldurdum” dedi.

“BEDELLİ ASKERLİĞE KARŞIYIM”

Derici ayrıca, “O Ses Türkiye’de bir bir Hülya Avşar döndü. Fena düş kırıklığı yaşadım. 3 ay karabasan gördüm. Kavgalı programlara bayılıyorum. Evlilik ve tarz programları tam bana göre. Dövüşün söylüyorum. Bedelli askerliğe karşıyım, çünkü askerlik erkekleri çok değiştiriyor” sözleriyle sohbete nokta koydu. 
Editör: TE Bilişim