Müslüm Gürses, Yıldız Tilbe gibi isimlerin aranjörü ve müzisyen olarak geçimini sağlayan Mustafa Arapoğlu’nun ilk albümü “Sevmeye Devam” piyasada sevenleri ile buluştu. Ailece sanat dünyası içinde olan ve çocukluk zamanından bu yana sanatla beslenen Mustafa Arapoğlu’nun çok fazla yakında yayınlanacak olan klibi henüz merak konusu oldu bile. Albümünde Müslüm Gürses, Yıldız Tilbe, İsmail YK, Nuray Hafiftaş, İzzet Yıldızhan, Türkü ve Murat Ünalmış gibi isimlerle düet yapan ünlülerin aranjörü Arapoğlu’nun Müslüm Gürses ile olan nihayet hikayesi ise çok büyük yankı uyandıracağa benziyor.

Aranjör Mustafa Arapoğlu Müslüm Gürses’in hastaneye yatmadan bir gün evvel nihayet ses kaydını nasıl yaptıklarını ise şu şekilde anlattı: “Müslüm Abi, beni çok fazla sever, elbette benim de onu çok fazla sevdiğim gibi. Hastaneye yatmadan bir önceki gece beni telefonla aradı ve nihayet albümünün bir şarkısında küçük düzeltme yapmak için stüdyoya gelmek niyetinde olduğunu ifade etmişti.

Hemen ardından Muhterem Hanım arayıp, sabah hastaneye yatacağını söyleyerek, teklifini arka çevirmemi talep etti . Ancak ne dediysem de geldi. Sabaha karşı 03:00 gibi işimiz bittiğinde, yeni albümümde yer almak ve benimle düet yapmak istediğinden bahsetti bana. Ben de gurur duyarak kabul ettim ve sözleşme de imza altına atılmış oldu. ”

SON SES KAYDINI YAPTIK
“Ardından düet albümümün de ismini taşıyan “Sevmeye Devam” isimli parçamın üzerine şiir de okudu. İşte bu benim için nihayet derece his yüklü anlardan biriydi. Bildiğimiz nihayet ses kaydı da tam oalrak buydu…” Bu çok fazla anlamlı hediye benim için his yüklü bir miras kaldı. Zaten hastaneye yattı ve çok fazla sevgili, kıymetli ağabeyimi nihayet yolculuğuna uğurladık.” dedi. 
Editör: TE Bilişim