"Emzirmek şu an benim tüm vaktimi alan tek iş. Pompacı gibiyim, arabayı ancak böyle sürebiliyoruz! Sanırım benim için en önemli işi organize etmeyi başardım" diyor Lively, yeni hayatını anlatırken.
      
Blake Lively, 2012’de Gossip Girl’ün sona ermesinin ardından Preserve adını verdiği bir web sitesi kurdu. "Bu iş benim hayattaki tüm tutkularımın bir birleşimi" dediği Preserve’de hem tasarımcıların ellerinden çıkan kıyafetleri online olarak satıyor, hem de pek çok tasarımcının bunları nasıl yaptıklarının hikâyelerini anlatıyor. "Eğer bu işte başarılı olursam ailem ve bebeğim için bir güvenli alanım olacak. Oyunculuğu seviyorum ancak kendi kontrolümde tutabildiğim bir işi yapmayı daha çok istiyorum" diyor.
          
Blake hamileliğini duyurmadan önce yedi ay beklemiş ve ilk kez kendi web sitesinde bunu açıklamıştı. "Bazı şeylerin mahremiyetine inanırım" diyor.     
Lively’nin yeni filmi ‘The Age of Adaline’ 24 Nisan’da gösterime giriyor. Filmin konusu ise, geçirdiği bir kaza sonucu artık hiç yaşlanmayan, sürekli genç ve güzel kalan Adaline’ın öyküsü. "İnsanlar gençlik ve güzellik saplantısında ancak sürekli genç ve güzel kalmak bir yandan da trajik bir şey. Bebek yaptığınız zaman bu konuyu neden geçmemiz gerektiğini anlıyorsunuz" diyor, Lively.           

Editör: TE Bilişim