Marmara Forum’un, down sendromlu çocuklar ile ele ele vererek oluşturduğu‘Hikayeme Ortak Ol’ adlı sosyal sorumluluk projesi ünlü isimlerle down sendromlu minikleri birbirinden keyiflifotoğraf karelerinde bir araya getirdi. Ünlüler ve özel çocuklarımızın beraberce tasarladıkları tişörtlerin satışından elde edilecek gelir ise Down Sendromu Derneği’nin Kartal’da açtığı ‘Down Sendromu Akademisi’ne aktarılacak. Canan Ergüder’den Barış Kılıç’a, Özge Ulusoy’dan Bengü’ye 20 ünlü isim Down sendromlu çocuklarla ‘Hikâyeme Ortak Olur Musun’ adlı sosyal sorumluluk projesinde buluştu.

Sosyal projelere gelir olacak

Down sendromlu miniklerin sosyalleşmesini sağlamak ve hayatlarına artı 1 değer katmayı amaçlayan projeye sanat, cemiyet, spor ve iş dünyasından destek yağdı. Marmara Forum’un down sendromlu çocukların hayatlarına değer katmak için organize ettiği projenin yapımcılığını Selçuk Kaya üstlendi.
[Çocuklar için gülümsediler!]
Her tişörtten şimdilik 30 adet var

Proje kapsamında Barış Kılıç, Bengü, Sercan Badur, Canan Ergüder, Damla Sönmez, Özge Ulusoy, Özlem Yıldız, Irmak Ünal, Ivana Sert, Kemal Doğulu, Naz Elmas, Ayşe Tolga, Özge Uzun, Nur Yerlitaş, Esin Övet, Emre Buga, Canan Hoşgör, Özgül Kavruk, Emel Yıldırım gibi isimler, tişörtleri giyip Ozan Güzelce’ye poz verdiler. Özel tasarım tişörtler 30’ar adet çoğaltılarak satışa sunulacak.

BU YIL TÜRK MODASINA ÖZEL ÇOCUKLARIMIZ YÖN VERECEK

- Barış Kılıç: Projede yer aldığım için çok mutluyum. Down sendromlu çocukların hayatımıza daha fazla dahil olmaları için elimden geleni yaparım.

- Canan Ergüder: Projeyi sonuna kadar destekliyorum. Bu tarz projelerin başarısı çocuklarımızın hayatımıza olan katkılarını pekiştireceğini düşünüyorum. Biz çocukların hikayelerine az da olsa ortak olduk. Şimdi sıra sizde.

- Bengü: Down sendromlu çocuklarımızla beraber muhteşem tişörtler tasarladık. Hayata + 1 değer katmaya çalıştık. Çocuklarımızın sosyalleşmesi için onlara ihtiyacımız var.
- İvana Sert: Ben tişörtümü Mehmet Akif ile beraber tasarladım. Sık sık Mehmet Akif ile bir araya geldim. Ateş ile de iyi anlaşan Mehmet Akif’in oğlum Ateş’ten hiçbir farkı yok. Biz bunu biliyoruz ve projeyi destekliyoruz.
- Özge Ulusoy: Ben tişörtümü 3 muhteşem çocuk ile tasarladım. Biz proje sayesinde down sendromlu çocuklarımıza destek olmaya çalıştık. Onların tek farkı dünyayı bizden daha fazla seviyor olmaları.
- Emel Yıldırım: Bu yıl modaya Down sendormlu çocuklarımız yön verecek.  
Editör: TE Bilişim