İşte Benim Stilim Eleme Gecesi'nde; İvana Sert dansları ile yine programa renk kattı. Bu hafta İşte Benim Stilim'de elenmek üzere jürinin önüne çıkan isimler Neda Poursaeid ve Gülşah Yılmaz oldu. İşte Benim Stilim'e veda eden isim Neda Poursaeid oldu. İşte Benim Stilim'de kim elendi?İşte Benim Stilim'de merak edilen soru cevabını buldu. İşte Benim Stilim'de 17 Nisan gecesi kim elendi?İşte Benim Stilim 17 Nisan eleme gecesinde kim elendi sorusunun yanıtı ise gece 02.00'da belli oldu. Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez'in jüri üyeliğini yaptığı İşte Benim Stilim yarışmasında en az oyu alan Gülşah eleme için jürinin karşısına çıkan ilk isim oldu.TV8'de yayınlanan "İşte Benim Stilim" yarışmasının 18 Nisan gecesi yayınlanan bölümü eleme heyecanına sahne oldu.

Taçlı olmasına rağmen Gülşah Yılmaz İşte Benim Stilim jürisinden en düşük oyu alınca elenmek üzere belirlenen ilk isim oldu.

Diğer elenme adayını da yarışmacılar belirledi ve Neda Poursaeid adını verdiler.
Jürilerden ise konuk jüri Soner Kabadayı Gülşah Yılmaz, Nur Yerlitaş Neda Poursaeid, Uğurkan Erez Gülşah Yılmaz, Kemal Doğulu Neda Poursaeid, ve son olarak İvana Sert'in Neda Poursaeid elensin demesi üzerine yarışmaya Neda Poursaeid veda etti. 
Editör: TE Bilişim