MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Biz gelmezsek beyaz Toroslar gelir diyen şuursuzlar nerededir" sözleriyle Başbakan Ahmet Davutoğlu’na yüklendi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. AKP'nin 1 Kasım'dan sonra huzurun geleceğini, siyasi belirsizliğin biteceğini söylediğini hatırlatan Bahçeli, "Maalesef hazin ve vahim sonuç ortadadır. 1 Kasım'dan bu yana 14 polisimiz, 15 Mehmedimiz şehit edilmiştir. 20 Temmuz'dan bu tarafa kabaran bilanço ise korkunç boyutlara ulaşmıştır. Suruç'ta canlı bomba ile başlayan terör eylemlerinde toplam 94 polisimiz, 119 Mehmedimiz, 5 korucumuz şehit düşmüştür. Yani 218 aile yanmış, yıkılmıştır." diye konuştu.

“1 Kasım seçimlerinin üstünden 45 gün geçmiştir. Seçimlerden sonra istikararın geleceğini söyleyen hükümet nerededir” sözleriyle hükümete yüklenen Bahçeli, "1 Kasım'dan sonra şehit gelmeyecek diyen soytarılar nereye sinmiş, biz gelmezsek beyaz Toroslar gelir diyen şuursuzlar nereye kaçmıştır?" diye konuştu.


Kaynak: cha