Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, geçmişte görev yapan Bayındırlık, İmar ve Çevre Bakanları ve müsteşarları ile Ankara’da da bir araya geldi.
İstişare ve vefa yemeğine, eski bakanlardan Recai Kutan, Zeki Ergezen, Mehmet Keçeciler, Ali Talip Özdemir, Ahmet Samsunlu, Mustafa Demir, Yaşar Topçu, Hamdi Üçpınarlar, Fevzi Aytekin ve Cengiz Altınkaya katıldılar. Oldukça duygulu bir atmosferde geçen toplantıya katılan eski bakan ve müsteşarlar, ’’Bu tarz bir toplantı Türkiye’de ilk defa yapılıyor. Bizi bir araya getiren Sayın Bakan Güllüce’ye teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu davranış diğer bakanlıklara da örnek olmasını diliyoruz" dediler. Bakan Güllüce, toplantını çok faydalı olduğunu ifade ederek şunları söyledi:
’’Biz, geçmişini unutan bir anlayışa anlayıştan yana değiliz. Arzu ve isteğimi bu ülkede bakanlık ve ilgili kademelerde görev yapmış olanların tecrübelerinden istifade etmektir. Bu anlayışla bu toplantıyı gerçekleştirdik. Her alanda eleştiriye açığız. Ülke genelinde yaptığımız çalışmalarla ilgili katkılarınızı bekliyoruz. Bu ve benzeri istişare toplantıları bundan sonra da devam edecektir’’.
(İHA)
Kaynak: iha