Şimdiki zamanların AKP meraklısı dizi oyuncusu eski manken Tuğçe Kazaz ne yaptıysa olmadı! Tuğçe Kazaz, AKP'nin seçim işlerinden sorumlu Mustafa Şentop'la görüştü ama kapılar yüzüne kapandı. Aşkı için Hristiyan olan, boşanıp Uzak Doğu felsefelerine merak salan, ardından İslam'a kendini yakın hisseden ve Umre'ye giden eski Hristiyan Tuğçe Kazaz AK Parti için ne yaptıysa yetersiz kaldı. Hükümete destek tweetleriyle ve Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik çıkışları ile gündemden gelen Tuğçe Kazaz'ın TRT ekranlarında başrol kapması ise ayru bir muamma...

Bu kulisi okuduğunuzda magazin dünyasının ya da sosyal mecraların Kazaz’ın siyasi vizyonuna dar geldiğini, artık kendisini siyasetin uçsuz bucaksız ortamlarında göstermek istediğini anlayacaksınız.

ERDOĞAN'DAN KAZAZ'A RED

Ankara kulislerine yayılan bilgilere göre, Kazaz geçenlerde Ankara’ya gelmiş ve bazı sondajlarda bulunmuş. Önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan randevu istemiş.

Ancak Erdoğan’ın kurmayları Kazaz’ı AKP yöneticilerine yönlendirmiş. Kazaz da bir arkadaşıyla birlikte AKP’nin kapısına dayanıp AKP Seçim İşleri Başkanı Mustafa Şentop’la görüşmek için uğraşmış.

Kazaz, Şentop’la ayaküstü konuşmayı da başarmış ve AKP’de siyaset yapmak istediğini anlatmış.

Şentop ise Kazaz’a AKP’ye hizmet etmenin birden fazla yolu olduğunu anlatarak kapıyı aralamamış. Kazaz’ın adaylık hayallerinin bu durumda bir sonraki seçime ertelendiği anlaşılıyor.
Editör: TE Bilişim